Snelle en stabiele hosting van uw website en e-mail.

Wilt u dat uw website snel en stabiel is? En dat uw e-mail snel te ontvangen en te verzenden is? Kies dan voor Hosting Centrale Nederland. Onze servers zijn snel omdat wij ze nooit overvol stoppen. Ook werken wij met een zeer kundige en ervaren serverbeheerder, die met een kennersoog uw server in de gaten houdt. Hij voorkomt problemen liever dan dat hij ze moet verhelpen!

Waarom Hosting Centrale Nederland?

Bij ons kiest u voor een managed server waarop maximaal 200 websites draaien. Daardoor hebben onze servers altijd capaciteit over. Veel andere aanbieders gebruiken de capaciteit van hun servers volledig, tot de laatste MB, wat voor veel problemen kan zorgen. Bij ons functioneren uw website en e-mail optimaal en snel, met minimale overlast van spam.

Wat doet uw hosting aanbieder als uw server traag is?

Probeert uw hosting aanbieder u dan een extra groot hostingpakket te verkopen om de problemen op te lossen? Ons advies: doe dit niet. Want het is zinloos. Voor de gemiddelde zakelijke website is 2,5 GB opslag voldoende. Voor een e-mailadres voldoet 1 GB, voor 3 e-mailadressen is 2,5 GB genoeg. Runt u een webshop, hebt u een groter bedrijf of presenteert u veel (film)beelden, dan is wat meer ruimte vereist. Wij geven u graag een advies op maat.

Wat krijgt u bij Hosting Centrale Nederland?

Bij ons krijgt u het hostingpakket dat u nodig hebt, niet meer en niet minder. En dat tegen een concurrerende prijs. Voor die prijs garanderen wij u een goed onderhouden en kundig beheerde server met voldoende capaciteit, die probleemloos functioneert, ook op momenten dat het even extra druk is.

Geïnteresseerd? Neem contact op en wij inventariseren uw situatie voor een advies op maat!Monday, June 6, 2016« Terug